Beijer
Hälsa & Fitness
MatRecept

Recept på Overnight Oats – Perfekt on the go

Jag glömde helt bort att ge er receptet på Overnight Oats som jag tog med till jobbet. Jag tänker inte ens att det finns ett recept på det utan jag bara häller i det jag gillar och hittar en konsistens som jag gillar. Overnight oats är som kall gröt och därför har jag i det som jag brukar ha i min gröt minus proteinpulver.

Så hur gör jag Overnight Oats?
Jag börjar kvällen innan med att fylla ett glas till hälften med havredryck. Därefter häller jag i lite chiafrön, havregryn, kanel, kardemumma, hirsflingor och linfrön. Jag rör om allt och häller på mer havredryck och blandar lite till. Därefter toppar jag med antingen hallon eller blåbär. Sätter på locket och ställer den i kylen så får den stå under natten.

På morgonen tar jag ut den från kylen och den är redo för att ätas. Det är så otroligt smidigt, gott och enkelt att ta med till jobbet, skolan eller till gymmet för att äta efter träningen.

Det här kan vara en av de lättaste frukostarna att tillaga. Tänk att planering verkligen är A & O för att få livet lite mer lättare och få ett flow under dagarna. Brukar du förbereda dina måltider och vad brukar du ha i din Overnight Oats?


Lämna en kommentar

Annons
Annons