Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilTräningVardag

En morgonjogg vid soluppgång

Denna morgon startade på ett helt magiskt sätt, och jag önskar att fler kunde ha fått starta den som jag gjorde. Vid klockan sju imorse befann jag mig på Adidas Creator Studio (mitt andra hem) för en morgonjogg med två pacers från Adidas Runners, Paulina och Gabriella.

De har startat upp en löpgrupp för bara tjejer som är varje onsdag kl 07:15. Vi springer då ca 5-6 km i ett behagligt pace så att ALLA tjejer kan vara med. Det här är helt gratis och jag vet att det kommer bli riktigt stort. Tänk er nu i vinter när det kommer vara mörkt på morgonen. Då är det mycket bättre och MYCKET ROLIGARE att springa tillsammans.

Jag hoppas att jag får se er nästa onsdag eller någon annan onsdag när du känner för att boosta din morgon med pepp, frisk luft och fysisk aktivitet. Min morgon kunde iaf inte ha startat på bättre sätt.

När vi var klara skulle jag egentligen ha fyllt på kroppen med ny energi i form av en pressfrukost för CCS, men jobbet kom emellan och jag kunde inte gå. Riktigt synd då jag både älskar frukost och CCS produkter. Samt att jag ville fylla bloggen med något mer än bara träning och recept, hehe.

Hur som helst, jag hoppas verkligen att jag får träffa några av er på onsdagarna framöver.

Lämna en kommentar

Annons
Annons