Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

En helt vanlig tisdag med boot camp och overnight oats

Klockan är bara lite efter 14, men det känns som jag varit uppe hur länge som helst. Jag har ju typ varit det iofs, men ändå.

Morgonen startade på samma sätt som den alltid gör på tisdagar. Klockan ringde vid fem och jag gick upp och gjorde mig iordning innan jag hoppade på bussen mot Hötorget. När klockan slog 06:45 var det dags för veckans första Boot camp-pass. Idag bestod passet av mer styrkeövningar som front squat, hip thrust, pull-ups, dumbbell snatches och en magövning. Nu är det bara fem pass kvar med det här grymma gänget. Ni som också vill vara med och delta är anmälan öppen för nästa period som startar 6 november. Det är inte många platser kvar nu!

Efter passet blev det frukost, chill och lite jobb innan min nästa PT-Kund. Inte helt fel, enligt mig.

Till frukost blev det overnight oats. Jag hade i havredryck blandat med linfrön, chiafrön, havregryn. hirsflingor, kanel och blåbär. Hur gott som helst. Jag blir så otroligt mätt på det och det är väldigt lätt att ha med sig.

Efter jag var klar på studion skulle egentligen Sara och jag åkt till Kungliga Tennishallen för att se en match under Sthlm Open. Dock insåg vi att den matchen som var klockan 12 var ingen vi ville se. Kanske lika bra då jag har en del jobb jag behöver ta tag i. Lika bra att rappa på då det är dags att bege sig mot studion snart igen för kvällens Adidas Runners.

​Vi ses snart igen! Då min utmaning i veckan är att publicera fler inlägg än på den senaste tiden! Kram på er!

Lämna en kommentar

Annons
Annons