Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Jordnötssmör, 3D-träning och Brittsommar

VECKANS MÅENDE: Jag mår så mycket bättre. Min mun börjar gå och rätt håll och jag tror verkligen på det denna gång. Ni vet ju att jag sagt liknande förut, men sen har läppen svullnat upp igen. MEN NU, nu nu nu nu har det blivit så mycket bättre och jag tror på det som sagt. FÖÖÖÖR i lördags åt jag jordnötssmör och inget hände. YES YES YES!

VECKANS BÄSTA: Detta varma höstväder som är i Stockholm just nu och alla fina färger som hösten ger oss. Underbart! Njuter av Brittsommaren för snart blir det kallt igen och snön kommer säkert när som helst 😉

VECKANS TRÄNING: Mitt favoritpass på onsdagar, 3D-Strength. Jag blir bara svettigare och svettigare för varje gång. Det kan bero på att jag kna ta ut övningarna mer och mer ju mer jag lär mig övningarna. Om ni inte testat 3D-träning, GÖR DET!

VECKANS SURPRISE: I veckan fick jag hem de här godsakerna! En Healthy box proppat med goda nyheter. Kan ju säga att jordnötsbågarna var riktigt goda, nomnomnom. Jag fick även hem två biljetter till Tyngre som är nu i helgen, wohooo!

VECKANS BOOST: Kan ha varit Johannas 30 års fest som var hur kul som helst. Det gav en enorm boost för mig som inte umgåtts med vänner på väldigt länge. Varje gång jag träffat mina vänner har det varit inblandat med jobb, men i helgen var det inget jobb alls utan bara fest! Sådan boost!

VECKANS GODA: Eh JORDNÖTSSMÖR! Som jag längtat efter jordnötssmör. Dock måste jag chilla lite med det så jag inte överäter, haha. Gröten och pannkakorna har ju blivit SÅ MYCKET GODARE NU! YAAAAAY!

VECKANS MEST LIKADE BILD: Lördagens frukostbild var en favorit hos er. Receptet kommer under veckan.

Lämna en kommentar

Annons
Annons