Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans lista- Jureskogs, Sats Awards och en bar på det

VECKANS MÅENDE: Det har varit en bra vecka där jag mestadels mått bra. Jag tycker veckorna går i en rasande fart och jag har inte riktigt känna efter på hur jag mår på riktigt, men jag mår bra. Det gör jag.

VECKANS TRÄNING: Som jag nämnde i tidigare blogginlägg har det inte blivit så mycket träning i veckan. I tisdags sprang jag 8 km. I ons blev det ett snabbt pass på kliniken där M jobbar och sen igår ett benpass med Sara. Utöver det har det blivit en del promenader, men det är inte träning för mig som jag skrev i “Veckans Fråga”.

VECKANS LUNCH: Det får bli dagens lunch på Jureskogs hamburgeställe. Helt ärligt, det var inget speciellt, men ändå mysigt att äta ute. Jag tog en vegoburgare med en fetaost och jag inser att jag inte riktigt gillar fetaost, haha. Dock var det väldigt gott med tapenade i burgaren.

VECKANS FEST: Jag går ju aldrig ut längre. Kan knappt minnas när jag sist var ute. MEN i fredags hängde jag med Sabine och vi var på Berns för SATS Awards. Det var kul att hänga med Sabine då det var såååå länge sedan, men jag gick hem runt tio eller något sånt. När jag kom hem åt jag två ägg och majskakor. Så kul är jag!

Sorry för dålig bild, men han som tog bilden var inte i nyktert tillstånd.

VECKANS BÄSTA: Att Workout Routine Bootcamp har startat och med ett grymt gäng. Det är inga problem att gå upp fem på morgonen de dagarna. Sen måste jag hylla denna söndag som var magisk. Jag älskar helgerna.

VECKANS SÄMSTA: Efter 9-10 månader av att jag svullnar upp på läpparna börjar jag faktiskt tröttna. Jag har försökt att vara så positiv jag bara kan, men som sagt, nu börjar även jag att tröttna. Jag kämpar med min kost och är så strikt jag bara kan, men ibland känner jag att jag bara vill skita i allt och bara äta det jag vill. Dock vet jag vad konsekvenserna blir och det är inte värt det. Sen var det sämst att jag missade mitt favoritpass i onsdags.

VECKANS GODA: Det måste vara Njies produkter som jag faktiskt inte reagerar på. Deras bananbar är en räddare i nöden ibland. Jag är ju lite trött på att äta vanlig banan och ägg till mellis.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Det blev denna bild som tog inför Adidas Creator Studio.

Lämna en kommentar

Annons
Annons