Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaTräning

Första passet av Workout Routine Bootcamp

Energin jag får av att jobba med människor är enorm, så att gå upp tidigt på morgonen är faktiskt inte så svårt för mig. Imorse vid kl 05:45 satte jag mig på bussen som tog mig till Hötorget till Adidas Creator Studio där jag skulle hålla första passet av tio med Workout Routine Bootcamp. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg är det 1 års jubileum för mina bootcamps och det är lika roligt nu som det var under första passet för ett år sedan.

Hur som, runt 06:30 började de första deltagarna trilla in och vid 06:45 var det dags att sätta igång. Vi var ett grymt gäng med bland annat dessa grymma tjejer, @EllaGrangard, @byelinnilsson och @ellaflintberg som även bilderna ovan och nedan är lånade ifrån (tack Ella).

Passet idag bestod av åtta olika övningar för hela kroppen där vi bland annat körde knäböj, brännande magövningar, hantelroddar etc. Morgonens workout avslutades med intervallen EMOM (Every minute on the minute). Jag älskar att avsluta passen med just EMOM då man får ut den allra sista energin som gömmer sig kvar där inne.

Efter EMOM tog vi en lugn stretch för att varva ner innan det var dags för en gruppbild och high fives! Tack alla för ett grymt engagemang på dagens pass. Vi ses igen på torsdag! För mer info kring mina Bootcamps och vad som händer under passen, in på WorkoutRoutinebyBeijer .

Förmiddagen fortsatte sedan med mina PT-kunder som också är grymma och bidrar med så mycket energi <3

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons