Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans lista – Golden Milk, Adidas Creator Studio invigdes och lite meditation på det.

Veckans lista får publiceras måndag istället för söndag. Veckan som gått har varit fullt ös från måndag till söndag eftermiddag. Ibland blir det hektiska veckor, och jag tror hela oktober kommer vara lite så, men jag ska hinna ta hand om mig med.

VECKANS MÅENDE: Stressigt. Vet inte om jag ens orkar skriva mer än så. Jag låter det bara stå så, så förstår ni säkert.

VECKANS BÄSTA: Enkelt, att ADIDAS CREATOR STUDIO äntligen har öppnat! I tisdags kl 18:00 slog dörrarna upp och vi firade att den nya studion har öppnat. I onsdags morse höll jag ett cirkelpass för adidas runners teamet och i torsdagskväll blev det Strengthbility som jag kallar det. En klass där vi blandar både styrka och rörlighet. Superkul!

VECKANS SÄMSTA: Att jag känt mig lite stressad över att något är fel med mig trots alla prover visar att jag är frisk. Jag väntar på två provsvar till och sen får vi se vad som händer. Jag tror veckans sämsta alltid kommer vara under veckans sämsta tills jag får svar på vad felet är.

VECKANS TRÄNING: Träningen i veckan har varit så dålig att jag inte ens kan komma ihåg vad jag tränat. Jag har för mig att jag körde ben i måndags sen blev det ingen träning fram till fredag då det blev ett Full Body pass på Barry´s. I lördags körde jag rygg och i söndags blev det kampsportsliknande träning. Ja, det är ju faktiskt fyra pass med en 3 dagars vila.

VECKANS ÖVERRASKNING: Jag har börjat meditera. Jag har inte riktigt tidigare förstått meditation, men jag tar bara några minuter varje dag. Jag sitter ner i tystnad och sluter ögonen. Under den tiden frågar jag mig själv vad jag är stressad över och varför. Ofta kan jag bryta ner det jag upplever som stress till något som inte alls känns så stressigt längre. Svårt att förklara i skrift, men det är otroligt skönt och inte alls flummigt.

VECKANS GODA: I fredags fick jag testa på Golden Milk för första gången. Jag har en absolut ny favorit. Det var otroligt gott och jag ska verkligen försöka göra Golden milk själv till kvällen. Det känns som man kommer i ro och blir lugn. Sen att det smakar gott gör det hela så mycket bättre såklart.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Förutom filmen jag publicerade igår på Instagram så är det denna bild från invigningen i tisdags.

Lämna en kommentar

Annons
Annons