Beijer
Hälsa & Fitness
MatRecept

Helgfrukost med proteinbröd

Är det bara jag som älskar att maxa med frukosten under helgen? Under helgen kan man verkligen chilla under frukosten och då vill iaf jag ha massor med gott att äta. Jag började faktiskt preppa lördagsfrukosten i fredags då jag gjorde iordningen proteinbrödet som ni ser på bilderna i det här inlägget.

Det här proteinbrödet är glutenfritt, proteinrikt, fiberrikt och smakar himmelskt!

Jag önskar att jag har receptet för det här vill jag göra igen. Dock var det en färdig mix som jag fick från Foodsprings frukost som jag var på för några veckor sedan. Dock kan jag berätta vad för ingredienser det är i så kan ni ju försöka testa att göra det. Brödet innehåller linfrön, pumpakärnor, äggprotein, whey isolate, fiberhusk, mandelmjöl, solroskärnor, bakpulver och bovetemjöl.

Så, om du vill testa brödet kan du prova att göra ditt egna bröd med ingredienserna ovan eller så köper du Foodsprings färdiga mix av brödet. Om du vill ha brödet till frukost rekommenderar jag att göra iordning det kvällen innan då smeten ska stå och vila i 30 min och gräddas i ca 30-45 min i ugnen. Det tar lite tid och det har man ju inte när man är hungrig, eller hur?

Om du gör ditt egna bröd får du gärna höra av dig för jag vill gärna ha receptet!​

Lämna en kommentar

Annons
Annons