Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaMat

Morgonträning och lyxfrukost på BodyBuddy

Den här fredagen kunde inte ha börjat bättre än vad den gjorde idag. I morse vid 07:30 mötte jag upp Moa på Barry’s Bootcamp för ett härligt Full Body pass. Det var helt underbart och jag tror att jag börjar tycka om det väldigt mycket. Jag kommer ihåg att i början när det kom, gillade jag inte Barry’s så mycket, men nu älskar jag det. Sådan härlig start på morgonen!

När vi var klara med träningen gick vi till Yogayama på Jungfrugatan. På övervåningen där har de ett fantastiskt café med otroligt goda rätter. Då jag som ni vet vid det här laget inte kan äta allt passade det här mig perfekt. Skulle vilja påstå att nästan allt är glutenfritt och mjölkfritt om man vill.

Både Moa och jag valde deras gröt, men jag fick ta bort hälften av all topping. Det gjorde faktiskt inte så mycket då det smakade himmelskt iaf. Dock ser inte gröten lika instagramvänlig ut som Moas med alla fina bär och frukter.

Till gröten tog jag en Golden Milk, och det var första gången jag smakade det och jag tror jag är frälst. Hur gott var inte det?! Hej då till kaffe. Jag skulle lätt kunna dricka en Golden Milk varje morgon utan några problem alls eller till kvällen. Om du inte vet vad Golden Milk är så innehåller det havredryck, gurkmeja, svartpeppar, kanel, kardemumma och ingefära. NOM NOM NOM!

Moa tog en shot på ingefära, gurkmeja, citron och äpple och en Matchalatte.

Om ni inte testat BodyBuddy tycker jag verkligen att du ska göra det. Trevlig och kunnig personal som inte himlar med ögonen när man frågar om vad allt innehåller. Sen att frukosten var himmelsk, det förstod ni va?!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons