Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Lanseringsevent för Pharrell Williams nya löpsko SOLARHU

I måndags var det dags för lanseringseventet för Pharell Williams nya löpsko Solarhu. Det var en härlig måndagskväll som började på Urban Deli på Sveavägen där vi hade abonnerat undervåningen för att fira dessa nya skor som är riktigt snygga. Kvällen bestod även av ett samarbete med En Frisk Generation så för varje deltagare som var med under kvällen gav Adidas 100 kr till En Frisk Generation.

När alla var samlade välkomnade Adidas med en kort presentation om Solarhu och direkt efter en presentation om vad En Frisk Generation är för något och vad de står för. Därefter sprang vi alla till Humlegården för en gemensam uppvärmning.

När vi kom till Humlegården mötes vi av ett band som spelade trummor. Det blev alltså en uppvärmning med musik kvällen till ära. Vi försökte först ge oss på rörlighet, men det kändes konstigt att köra det när de stod där bakom oss och slog på sina trummor för kung och fosterland. Uppvärmningen gick därför över till afrikansk dans…ja, ibland händer sådant på Adidas Runners med.

Efter uppvärmningen var det såklart dags för en obligatorisk gruppbild innan vi delade upp gruppen i de olika grupperna för kvällens olika pass. Jag stannade kvar i Humlegården med mitt gäng som hade svettiga intervaller och styrka på schemat. När vi var klara sprang vi tillbaka till Urban Deli för att ta del av en god vegansk gryta, smoothies och massa annat. En bättre måndag, helt enkelt.

Lämna en kommentar

Annons
Annons