Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVardag

Adidas Creator Studio Stockholm är öppen!

Äntligen äntligen äntligen kan jag gå ut och dela med mig med ett projekt som vi hållit hemligt under en väldigt lång period. I går invigdes Adidas Creator Studio som ni hittar nere vid tunnelbanestationen Hötorget. Vilken kväll det var och grymma uppträdanden från The Sugar Collective och Silvana Imam. Wow, det var en riktigt bra start.

Något som jag tycker är otroligt kul att få berätta är att jag flyttar in i studion med min verksamhet. Så från och med nu går alla mina boot camps, klasser och PT-kunder från den studion. Wohooo. Förutom det kommer Adidas Runners mötas upp där varje tisdag och torsdag samt att gratispass kommer finnas tillgängligt. 

För att fira det här och inviga studion bjöd jag in till en morgonklass för några i teamet från adidas runners. Det var en morgon med mycket pepp, mycket svett och endorfiner. Passet bestod av övningar för hela kroppen som bland annat marklyft med slamball, thrusters, utfall etc

​Så pepp att vara en del av det här. Om du vill komma och träna med mig finns det några platser kvar på nästa periods boot camp som startar på tisdag nästa vecka, 2 oktober. Hoppas vi ses!

Lämna en kommentar

Annons
Annons