Beijer
Hälsa & Fitness
Livsstil

Dryga 1 år som egenföretagare

Här om dagen kom jag att tänka på att jag faktiskt har haft mitt egna företag i över ett år. Vart tog tiden vägen? Herregud!

Den vanligaste frågan jag får angående mitt företag är om jag tjänar bra. Vad ska jag säga, de första åren är man väl inte som rikast, men vilka möjligheter jag fått/får ta del av och det är rikt för mig. Möjligheter jag fått som jag inte hade kunnat göra om jag fortfarande var heltidsanställd.

Så hur har det gått under det här året?

° Det första som hände innan jag ens hade hunnit säga upp mig var att Nike ville samarbeta med mig. Ett mål jag haft sedan jag köpte mina första Nike-skor typ. Jag gjorde ett samarbete med dem och Sportamore. Vet inte om ni kommer ihåg julserien jag hade i december samt nyårseventet? Hur kul som helst.

° I samma veva startade jag också igång Workout Routine Bootcamp i början av september på Studio Levels, vilket jag fortfarande kör, men tänk att 1 års jubileum kommer bli på ett nytt ställe som fortfarande är hemligt. I let u know…redan ikväll. Sen kör vi igång med en ny bootcamp period tis den 2 oktober just på det nya stället. SPÄNNANDE!

° Jag körde även utomhusklasser varje måndag. Vi startade under september månad och jag körde enda fram till slutet av mars. Det var kallt, men så kul!

° Självklart hade jag kvar en del av mina PT-kunder och körde på som vanligt med dem. Min PT-verksamhet flyttades in på Studio Levels där jag körde mina PT-kunder. Jag har även kunnat köra PT kunder utomhus samt på deras arbetsplatser.

° Jag drog även igång min kostrådgivnings-tjänst och har jobbat med det under hela året. Fantastiskt att kunna hjälpa människor till bättre kostvanor där det inte fokuserat på enbart utsidan utan mer på insidan. Deras tarmar är oftast det som är jobbigast och med bra kost mår de bättre än någonsin 😉

° I februari hörde bästa Adidas av sig till mig och erbjöd mig ett samarbete och tjänst som träder i kraft imorgon typ 😉 De erbjöd mig även att bli Adidas Runners Coach. Så i mars i år trädde jag in i min nya roll som runners coach. Fick en del höjda ögonbryn som sa att “du springer ju inte Charlotte”. Nä, det gör jag inte så ofta, men jag har två ben, kunskapen inom det och kan bidra med min andra kunskap inom träning till löparna. Än så länge har det gått väldigt bra och vi har haft det sjukt kul.

° Under våren var jag en av coacherna inför Midnattsloppet som sedan avslutades med en uppvärmningsturné i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Sommaren var någorlunda lugn, men det blev en period av Bootcamp utomhus med det här gänget!

Ikväll är det dags för ett nytt äventyr. Ett ganska stort äventyr som förhoppningsvis kommer bli väldigt bra. Det här var en liten recap om mitt första år. Jag har säkert glömt bort en del, men jag är otroligt nöjd över mitt år.

2 kommentarer

  1. Stort grattis på 1-årsdagen, vad det har gått fort! Är så imponerad över hur många fantastiska projekt du redan hunnit med. Grym som tusan!! <3

  2. Stort grattis på 1-årsdagen, vad det har gått fort! Är så imponerad över hur många fantastiska projekt du redan hunnit med. Grym som tusan!! <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons