Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Träningen so far denna vecka

Det är bara onsdag, men än så länge har det blivit något pass varje dag iaf. Jag älskar att träna och är otroligt ledsen över hur våren varit. Det har hindrat mig en del med min träning, men det är inget man ska gråta över nu. Jag kör på i mitt tempo och när hjärnan skriker nej ibland gör jag det iaf. Jag brukar tänka för mig själv att jag får ju inte större muskler hemma i soffan och då går jag upp och tränar.

Ibland är det skönt att ha något mål, eftersom att då blir det hundra gånger lättare att ta sig i kragen och träna. Nu har jag en del fotograferingar framför mig och då vill jag känna mig stark, frisk med ett glow. Ni vet väl att man får det sjukaste glowet av träning? Varför tror ni jag har så bra hy och ser ung ut trots 30 år? Just det, träning och bra sömn!

Jisses, jag är nog expert på att skena iväg. Jag skulle berätta lite om veckans pass trots att det bara är onsdag.

MÅNDAG LEG DAY

I måndags var det dags för ben och det var lika jobbigt som vanligt. Här kommer måndagens pass:

UPPVÄRMNING
Crosstrainer 5 min, rodd 5 min och rörlighet

PASS
Marklyft 4 set x 8-10 reps
Bulgariska utfall 3 set x 10 reps
Benpress 4 set x 10 reps
Hip thrust 4 set x 10 reps
Bensparkar 3 set x 8-10 reps

Mellan övningarna körde jag lite rörlighet och aktiveringsövningar för core och sätesmusklerna.


TISDAG JOGG

Igår coachde inte jag på Adidas Runners och då valde jag att vara med på en 5 km runda istället. Vi sprang i ett väldigt lugnt tempo, men jag tyckte det var otroligt skönt att rasta av benen lite från måndagens benpass. Det var en perfekt vilodags-aktivitet för mig. Det enda som blev lite jobbigt under passet var att det regnade ganska friskt periodvis, men efter passet var det väldigt skönt såklart! Man ångrar aldrig ett träningspass, eller hur!?

ONSDAG 3D STRENGTH

Idag är det äntligen dags att testa på nya klassen 3D strength på Sats. Jag vet ju hur man mår efter 3D-träning så är beredd på att jag inte kommer kunna gå på två dagar typ. Jag älskar den slags träning, men gör det inte själv så ofta på gymmet och då är det perfekt att köra klasser som dessa. Är glad att Sats äntligen tagit i den som gruppträning. Wohoo!

Hur har din träningsvecka känts so far?


Lämna en kommentar

Annons
Annons