Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaVardag

Crohns, citronsyra och brända bananpannkakor

Tack för bra respons på förra inlägget. Kost är intressant och egentligen skriver jag aldrig om kalorier, eftersom att jag inte ens räknar det och inte bryr mig så mycket om det. Jag bryr mig oftast om näring och om att äta bra mat, och det var därför jag gjorde ett inlägg som igår. Om man äter bra mat blir man inte sötsugen och väljer inte fel mellanmål.

Jag kommer iaf fortsätta göra liknande inlägg i syfte om att mat är bäst. Jag förstår inte riktigt när vi slutade äta mat och ersätta maten men skit, men men life is life, alla gör vi vad vi vill.


Just nu sitter jag med dagens andra kopp kaffe.
Jag har varit på möte under förmiddagen och när jag kom hem slängde jag ihop ett gäng bananpannkakor då det var evigheter sedan jag åt det. Medan jag stekte pannkakorna kom jag på varför jag dissat bananpannkakor under flera år. De blev nämligen “lite” brända och så smakade de alldeles för sött för min smak. Nej, inga fler bananpannkakor för mig.

Jag ska snart sätta igång med lite jobb, men det har blivit att jag googlat en massa om mina besvär. Såklart gör det mig inte direkt klokare. Tandläkarna (ja, de var fler) igår misstänkte tarmproblem som crohns, men när jag googlat på hur det är att ha crohns stämmer inget av det förutom de symtom som jag har i munnen.

Jisses alltså, det här är inte lätt. Från och med idag har jag iaf börjat ta bort citronsyra E30 som vissa säger att man kan vara allergisk mot medan andra menar på att det är skitsnack. Jag har ingen aning, men jag tänkte iaf testa, eftersom att varje gång jag druckit en Nocco eller ätit godis svullnar min läpp upp väldigt mycket.

Jaja, time will tell. Nu är det hög tid att sätta igång med dagens arbetsuppgifter och sen åka och träna!

Lämna en kommentar

Annons
Annons