Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Saker jag gärna skulle vilja ha NU

1. Stekpanna där du kan göra unicorn-pannkakor. Hur coolt!? Egentligen är det bara coolt att ha ett sånt om man har barn eller till en fin bild instagrambild, hehe. Jag kanske inte skulle orka göra sådana pannkakor varje helg.

2. Skåp från Ellos Home. Tycker det är så snyggt, men skulle nog hellre vilja ha ett grått. Det där med färg är inte min grej, jag gillar grått, vitt och svart.

3. Grytunderlägg från Skultuna. Jag är lite småtrött på mitt från Svenskt tenn så varför inte byta till ett nytt underlägg som jag kan bli trött på 😉

4. Vet inte om jag vill ha den servisen från H&M Home, men gillar såklart färgerna tillsammans. Dock är just det porslinet väldigt billigt. Tror kopparna kostar omkring 30 kr och assietterna 20 kr. Perfekt!

5. Airfryer. Vore så nice att ha en. Tänk hur mycket sötpommes man kan göra. NOMNOMNOM!

6. Silikonform med Halloween-tryck. Snart är det Halloween och då passar det superbra med en sådan silikonform till Halloweenfirandet…som om jag ens firar Halloween, men ändå. Kul för instagram 😉 Formen kan man köpa på Bagaren och Kocken, och detsamma med pannkaksstekpannan.

Okej, det var några roliga prylar som jag inte skulle tacka nej till just nu. Däremot har jag en LÅNG lista på vad jag verkligen behöver, men det får vi ta en annan gång!

Lämna en kommentar

Annons
Annons