Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Dagens benpass och shuffle dance

Dagens benpass kändes ganska tungt imorse och mer tungt för psyket. Ni vet ibland känns det bara piss när man tränar och oftast blir det så för mig när jag fått en lite längre morgon där jag hunnit ta det lugnt. Okej, klockan var 08:30 när jag var på gymmet, men det var ändå en seg morgon.

Trots ett segt benpass tog jag PB i utfall. 12or på 45 kg, så det kändes bra och tungt. Dock hade jag ingen ork att testa på tyngre. Jag vill ju ändå köra några reps och det blir svårt med för tunga vikter. Jag böjar känna att jag blir starkare i höger ben vilket är kul för skillnaden på mina ben har/är ganska stor.

Passet imorse innehöll även övningen ovan, hip thrust, bensparkar och en annan övning för rumpish. Därefter var det dags att öva på handstående som jag inte övat på superlänge. Kände mig såååå ringrostig! Men om jag över lite varje dag i 4 månader kommer jag säkert kunna det innan året är slut. Har även sådant sug efter att lära mig shuffle dance, älskar fotarbetet och musiken. Kan hända att jag lägger lite mer fokus på det än handstående. Time will tell…

Lämna en kommentar

Annons
Annons