Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

En miniweekend i Göteborg coming up

Ännu en tidig morgon för mig. Idag vaknade jag runt halv 6 och var riktigt hungrig. Nu är klockan 07 och jag har hunnit dricka kaffe, äta tre smörgåsar med tre stekta ägg och en banan. Jag känner mig fortfarande lite hungrig, men får se om det lägger sig annars får jag väl ta ett till ägg. Som sagt, story of my life. Helt sjukt hur mycket mer hungrig jag blivit när jag tagit bort alla nötter från min kosthållning. Gaaaah. Saknar nötter så mycket.

Nåväl, snart ska jag börja packa och förbereda inför dagen. Jag ska nämligen åka ner till Göteborg till Midnattsloppet och hålla i uppvärmningen med Linus på Ullevi. Hur coolt att få göra det på Ullevi!?

Det som är extra kul är att Mia följer med ner och så ska vi springa Midnattsloppet tillsammans efter uppvärmningen. Så himla glad att hon följer med. En miniweekend i Göteborg med härliga människor kan inte bli bättre. Uppvärmningen, springa en mil, hotellfrukost (hoppas jag kan äta något) och förhoppningsvis en träningstillfälle på söndag innan vi åker hem igen.

Vad ska ni göra för något i helgen?


Lämna en kommentar

Annons
Annons