Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – populära kaffebilder

VECKANS MÅENDE: Under denna vecka har jag mått så bra. Det känns som min energi är tillbaka och vet inte om det beror på att jag börjat med B12-tabletter och tagit bort all frukt, avokado, chhili, vissa grönsaker och nötter. Jag har så mycket energi! Wohoo! Eller okej, idag mår jag inte bra då jag sov superdåligt inatt och det känns som jag är typ bakis. Dock är inte fallet så, eftersom att jag inte kan dricka vin heller.

VECKANS BÄSTA: Veckan har bestått av så mycket kul. Många av mina kunder har kommit tillbaka och det har varit superkul att träffa dem. Sen var ju gårdagen på Midnattsloppet oslagbar. Så kul!

VECKANS SÄMSTA: Att jag inte kan äta några nötter alls längre utan att få världens reaktion i munhålan. Så så så ledsen över det. Sen den dagen jag fick smaka på en nöt för första gången var det kärlek vid första tuggan. Nötter har varit mitt liv, och nu kan jag inte ens äta en liten liten nöt ens. Buhu! På bilden nedan ser ni min supergoda middag från i fredags. Såklart svullnade läppen upp. Gah!

VECKANS TRÄNING: Ingen speciell träningsvecka, har kört endast 3 pass. Hade tänkt att träna idag, men på grund av min trötthet då jag vaknade hela tiden i natt och kände att min läpp och mun var uppsvullen så hoppar jag över träningen.

VECKANS PODD: Framgångspodden med gästen Rickard Delér. Jag har väntat så länge på detta avsnitt så blev väldigt glad när det publicerades i veckan. Jag blev inte besviken på avsnittet.

VECKANS GODA: Glass? Jag älskar glass och det har blivit en del glass nu. Jag menar, jag kan ju ändå inte äta något gott som bär, frukt eller nötter -så då är glass det bästa just nu.

VECKANS MEST LIKEADE BILD: Vad är det med kaffebilder? De får alltid många likes, hehe.

Lämna en kommentar

Annons
Annons