Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVardag

En liten uppdatering av helgen

Under den här helgen har det varit svårt att uppdatera då det varit fullt upp. I fredags-kväll blev det ett Shakeout Run inför Midnattsloppet med gänget från Adidas Runners. Det blev en blöt löprunda där jag avvek efter några kilometer för att möta upp Sara. När alla var tillbaka gick vi till Urban Deli på Sveavägen och åt en god middag.

I går var det dags för Midnattsloppet, men innan det var dags blev det en pannkaksfrukost och träning. Därefter mötte jag upp Sara på söder. Vi gick in till Zinkensdamm för att se hur det var på runners corner. Där hängde vi vid Adidas monter såklart. Sedan blev det lite glass (vad annars?!) innan jag åkte hem för att äta och ladda upp inför kvällen.

Runt halv sju på kvällen var jag på plats på Runners Corner igen och fick mitt hår flätat, minglade med alla härliga runners och ett sound check inför uppvärmningen. Allt gick super och vid 21:30 var Linus och jag uppe på scen för att värma upp alla deltagarna inför deras Midnattslopps-mil.

Det var en super-rolig kväll och energin var på topp. Så himla kul att se alla deltagarna så taggade. WOW. Det gjorde ju att både Linus och jag blev supertaggade med.

Så söta chokladbitar. Dock får jag väl erkänna att det där inte är min typ av choklad. Tog en tugga och jag tyckte det smakade riktigt ogott. Tacka vet jag glass, hehe.

Nåväl, nu är det bara att ladda om inför Midnattsloppet i Göteborg och i Malmö. Ses vi kanske där?

Sprang du Midnattsloppet igår eller ska du springa det i Göteborg eller Malmö?



Lämna en kommentar

Annons
Annons