Beijer
Hälsa & Fitness
Livsstil

Allergivänlig kost och hej då cola zero

I natt sov jag inte heller så bra, vilket känns segt idag. Jag måste verkligen vara noga med att det inte slinker in någon nöt eller chili i min kost. Kokos verkar också vara en sak som triggar igång min allergi. Jag som älskar att baka måste helt och hållet tänka om. Därför sitter jag nu vid datorn och försöker få inspo kring annan kost.

Allergivänlig kost, kanske finns fler som vill ha inspo kring sådan kost?


Något jag börjat tänka om med är läsk och energidrycker. Läsk som cola har jag slutat helt med. Jag känner bara att det är inget jag vill ha utan det är mer en vanesak som jag lätt kan ta bort. Energidryck kommer jag ta om jag verkligen behöver det, men annars får det vara. Plus att läsk och sånt sliter så mycket på tänderna. Munhälsa har alltid varit viktigt för mig, och idag är den viktigare än något annat. Dock kommer en kaffekopp slinka in titt som tätt, men det är inte så farligt. Det som kan ske är att tänderna kan bli missfärgade, men hellre det än hål.

​Hur ser du på läsk och energidrycker?

2 kommentarer

  1. Behöver du tips/råd kring allergimat hojta. under 75% av tiden jag jobbat så är det allergimat jag gjort i olika former. ja o min egen mat då dagligen
    (o ingen nocco/celsius på 11 månader nu… från två/tre om dan till noll ? märks på kontot ??)

  2. Behöver du tips/råd kring allergimat hojta. under 75% av tiden jag jobbat så är det allergimat jag gjort i olika former. ja o min egen mat då dagligen
    (o ingen nocco/celsius på 11 månader nu… från två/tre om dan till noll ? märks på kontot ??)

Lämna en kommentar

Annons
Annons