Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Att utesluta nötter gör mig konstant hungrig


Det här med att utesluta nötter från min kosthållning är inte en bra idé, tycker jag Jag har ätit nötter till mellanmål, till frukost och till kvällen framför tv:n så länge jag kan minnas. Jag har ju älskat cashewnötter och jordnötssmör ska vi inte tala om. Yummy in my tummy!

Varför jag slutat med nötter är för att jag fick hem ett brev för någon vecka sedan från en läkare som trodde jag hade/har en slags korsallergi (ja, ni vet med min läpp och mun). Efter det brevet har jag slutat med alla slag nötter, all slags frukt och bär (buhuuu) förutom banan.

Det här med att sluta med nötter har varit ganska jobbigt då min kost har innehållit väldigt mycket nötter. Nötter mättar otroligt bra och så är det fantastiskt gott också. Det som händer nu när jag tagit bort det från min kosthållning är att jag är hungrig hela tiden. Jag känner mig inte riktigt nöjd.

Igår åt jag 270 gram tofu, 2 dl quinoa och sallad till middag. Juste, det blev en propud också. Någon timme senare var jag hungrig igen. Ni fattar, man orkar inte vara hungrig hela tiden.
Det är det jag älskar med nötter -de är så kaloririka och mättande att man inte behöver äta mer mat.


Tur att jag alltid kan lita på glass iaf! Igår efter gymmet slog det glass o’clock, ni vet 😉


Lämna en kommentar

Annons
Annons