Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

VECKANS LISTA

Veckans lista är här! Veckan som passerat har varit en väldigt skön och innehållit en del jobb samtidigt som det varit en lugn vecka. Skön start efter semestern, enligt mig. Om du vill läsa mer om min vecka, fortsätt scrolla ner.


VECKANS MÅENDE:
Jag har mått som en prinsessa. Min mun går åt rätt håll! Efter 8 månaders ståhej kom en läkare på att jag kanske har en allergi. Han sa att jag skulle sluta äta trädnötter, stenfrukter, kiwi och råa morötter. Jag äter ju ganska mycket frukt och cashewnötter så då är det inte så konstigt att jag mått dåligt. Nu har jag slutat med det och det går framåt, wohoo!

VECKANS BÄSTA: Det bästa måste ha varit att jag kört många klasser, vilket är så kul! 5 klasser denna vecka. Utöver det är jag bara så glad att jag snart är back on track!


VECKANS TRÄNING:
Har kört 3-4 pass, men inte mina bästa pass. Fast det gör inte så mycket för min del. Ibland blir det så och så länge jag håller rutinen att vara på gymmet så är det lugnt! Nästa vecka kan bara bli bättre.


VECKANS GODA:
Det var besöket på restaurangen YUC vid Odenplan. Igår var Sara, Felicia och jag där för att fira Sara som fyllde år. Vi år tofu, sötpotatispommes och goda tacos.

Sen var ju veckans black bean brownie väldigt god. Här har ni receptet.


VECKANS MEST LIKEADE BILD:
Det blev gårdagens smaskiga pannkakor. Jag förstår att ni gillade dem för det var galet gott.

Lämna en kommentar

Annons
Annons