Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Hungrig deluxe under morgonträning

I morse gick jag upp vid 06, tog en snabbdusch och gjorde sedan iordning en kopp kaffe och två majskakor med ägg på. Därefter var det träningsdags och det var ben på schemat idag då jag avbröt mitt benpass i lördags.

Passet idag bestod av rörlighet och aktiveringsövningar för sätet till en början. Därefter gick jag vidare med utfall, axelhäv och pistol squat som återhämtningsövningar, knäböj på bänk, liggandes leg curl, 3D-knäböj och bensparkar.

Då jag är så kort kommer jag inte ens till 90 grader i knäna när jag sätter mig på en bänk. Dock gillar jag övningen så mycket för att det är lättare att kontrollera övningen. Det var inte bara ben som var fokus under knäböjen utan mycket mage då jag tränade på buktrycket.

Efter benpasset var det dags för frukost nummer två! Yay! Det blev en sväng till Non Solo Bar på Rörstrandsgatan. Jag tog deras hälsofrukost som innehöll en STOR gröttallrik, kokt ägg och valfri varm dryck. Hur gott som helst!

Ni ser, det var ju inte lilla tallriken direkt. Det jag gillar med den här frukosten är att du kan välja toppingen själv och hur mycket du vill. Riktigt bra.

Ganska sött sällskap också.


Efter frukosten blev det en promenad-date med Sara. Under promenaden kände jag mig hungrig igen. Sjukt va? Sådär kan jag känna när jag kör riktigt tidig morgonträning fast jag äter två frukostar så blir jag hungrig snabbt igen. Så vid 12 idag gjorde jag iordning tofu och potatis. Till efterrätt blev det banan. Ni ser ju, mat är viktigt och gott!

Är du också sån som blir otroligt hungrig under morgonträning?

Lämna en kommentar

Annons
Annons