Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

SOMMARLISTA 2018

Vad kul! Jag blev uppmanad att göra denna sommarlista. Nu när det är sommar och jag har lite mer tid än vanligt så är det självklart att jag hakar på detta. Fortsätt läs min sommarlista!

Vad ska du göra på din semester?
Jag har faktiskt ingen direkt semester, och just nu lider jag inte av det, men skulle ändå inte tacka nej till det. Jag är ju egenföretagare och varit det bara i ett år. Mitt företag går bra, men det måste gå ÄNNU bättre om jag ska kunna ta ledigt 5 veckor under sommaren. Det kommer nog ta några år innan jag kan göra det. Däremot hade jag en veckas semester i slutet av maj då jag var i Kroatien. Det var riktigt skönt.

Ska du åka någonstans?
Trots att jag inte har semester ska jag till Norge några dagar för att byta miljö och hälsa på Ms familj. Därefter ska jag till Berlin en helg, men det är jobb och inte semester. Men det ska bli superroligt!

Hur länge ska du vara ledig?
Som sagt, ingen ledighet. Är tillgänglig i princip hela sommaren, men visst känner jag att det är sommar, vilket betyder att det är inte alls lika mycket jobb för min del.

Vad vill du verkligen hinna med?
Jobba med mitt egna i lugn och ro, vilket jag verkligen kan under denna period. Sen vill jag ju ta ett dopp i havet, grilla och plocka blåbär. Sova och träna är också prio.

Vad tror du egentligen att du kommer göra?
Typ det jag skrev innan och lite därtill.

Vad ser du mest fram emot?
Att komma tillbaka till träningen, hänga i Norge och att ta vara på sommaren som är här och nu!

Chansen att få ta del av midnattssolen ser jag fram emot.

Vad kan gå fel?
Att jag blir sjuk och måste vara inne hela sommaren. Det vore en mardröm!

Vem kommer du vara mest med?
Mathias, Sara, min familj och några av mina kunder.

Vad kommer du lägga mest pengar på?
På glass och blåbär! Cravings just nu!

Vad kommer du köpa inför semestern?
Har ingen semester, men kanske nässpray till flygresorna då jag får den mest brutala locken för öronen när jag landar. Utöver det kommer jag inte köpa något speciellt. Jag ogillar att shoppa så, sorry, inget kul och speciellt på den frågan.

Kommer du använda det?
Eh, ja. Nässprayen är livsviktig för mig. Annars kommer jag gråta som ett litet barn när jag ska landa.

Kommer du bli brun?
Haha nja, jag solar inte. Men räknas brun utan sol?

Vad vill du säga till ditt semester-jag?
Det är okej att chilla och släppa jobbet lite grann ibland.

Vad kommer du äta?
Vattenmelon, glass, blåbär och äggröra.

Vad kommer du dricka?
Vatten, cola zero och Nocco Cassis

Vad kommer att göra den här semestern extra bra?
Vädret, sommaren 2018 kommer vi att minnas pga den varma sommaren!

Vad kommer du ha på dig?
Jag är leden att säga det, men mestadels träningskläder! Annars är mina kalasbyxor en favvo, jeansshorts och jag önskar att jag hade en snygg långklänning också, då hade det suttit väldigt fint denna sommar.

Hur kommer du att göra dig illa?
Inget jag planerat att göra så vi hoppas att det verkligen inte händer någon olycka.

Vad oroar du dig för?
Helt ärligt, jag försöker att inte oroa mig så mycket. Vill helst att den energin går till annat. Dock har jag varit lite orolig över min hälsa, men ska till läkaren nästa vecka och hoppas då få all hjälp jag behöver.

Vad kommer bli extra speciellt i år?
Att jag ska hålla i all uppvärmning på Midnattsloppet i Stockholm, Göteborg och Malmö med en kollega från Adidas. Sjukt kul och sveeeettigt!

Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Jag kommer minnas den som varm, fotboll såklart, sommarfester, att jag fått uppleva roliga resor tillsammans med Adidas.

I mitten av juni och Hanna och jag till London för att springa Run For The Oceans.

Tack Swica för den här listan! Jag skickar listan vidare till Sanna , Alexandra (se till att fixa blogg pronto) och Henriette .

Vad har ni läsare för sommarplaner? Berätta! 

10 kommentarer

  1. låter som om du ändå lyckas få in lite semesterkänsla, trots jobb. Vilket är otroligt viktigt. själv har man fem veckors semester, första gången jag har sån lång ledighet sen jag slutade nian (vilket är sisådär 17 år sedan…??) Risk att bli uttråkad då sambon jobbar lite då å då men blir iallafall en tur till Hälsingland, en sväng till Italien, en natt i Västerås, o sen små utflykter här i stan. Sthlm är ju så vackert på sommaren. Skulle vilja åka till Kolmården med ? Swish så var fem veckor borta ?

  2. låter som om du ändå lyckas få in lite semesterkänsla, trots jobb. Vilket är otroligt viktigt. själv har man fem veckors semester, första gången jag har sån lång ledighet sen jag slutade nian (vilket är sisådär 17 år sedan…??) Risk att bli uttråkad då sambon jobbar lite då å då men blir iallafall en tur till Hälsingland, en sväng till Italien, en natt i Västerås, o sen små utflykter här i stan. Sthlm är ju så vackert på sommaren. Skulle vilja åka till Kolmården med ? Swish så var fem veckor borta ?

Lämna en kommentar

Annons
Annons