Beijer
Hälsa & Fitness
MatVardag

Rimligt med 2 timmars frukost

Som rubriken lyder blev det en ganska lång frukostdate idag, men om man har ett bra sällskap och en god frukost är det bara att njuta.

I morse lite efter kl 08:30 mötte jag upp Henriette på Pom & Flora på Odengatan. Ni kan ju inte missat att jag gillar det stället. Skrivit om det tre gånger nu. Att vi satt där till klockan blev 11-någonting säger väl ganska mycket. Bra ställe, härligt väder och bästa sällskapet. Det är väl då tiden försvinner. SWOSH, sa det bara.

När jag kom fram till Pom & Flora hade jag redan bestämt mig för vad jag skulle beställa. Så skönt att bara veta och bestämt sig innan, annars står man ju där och slösar tid på vad man ska ha. Helt onödigt, eller hur?

Det blev en acai-hallonsmoothie med chiapudding och en cappuccino på sidan om. Hur gott som helst! Kan verkligen rekommendera den bowlen! Kanelrostat bovete som topping tackar man ju inte nej till heller. Kanelrostat bovete…hur kommer man ens på det? Gott iaf!

Fina Henriette som även driver Best of You .

​Den här onsdagen kunde inte ha börjat bättre. Två och en halv timmes frukost med prat om allt möjligt till att sen fortsätta dagen med ett träningspass. Heja denna soliga och braiga dag!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons