Beijer
Hälsa & Fitness
Livsstil

Helgen i (mat)bilder

Som jag nämnde i tidigare inlägg (Veckans Lista) hade jag en fantastisk helg som var lugn och skön. Det kanske inte heller blev en mängder med bilder från helgen, men tänkte ändå starta igång denna kategori för att just kanske bli bättre på att ta bilder. Det blev mest matbilder, sorry!

Nog om det, helgen började nästan på fredagen så jag startar där. På morgonen mötte jag upp Sara och vi körde ett pass enbart med marklyft, frivändningar och pressar. Phu, det var tungt och träningsvärken under helgen har varit brutal.

Efter träningen åkte jag hem innan det var dags för en PT-Kund. Jag åkte till Farsta där vi skulle köra och efter det blev det lite shopping i Farsta Centrum. Jag köpte en present till M för att han nu äntligen är Legitimerad Naprapat, wohoo! Sen köpte jag en poster från Gallerix som för övrigt ska stänga ner och reade ut allt på 70 %. Galet! Postern ser ni ovan och är den andra tavlan vi har i sovrummet med en danstjej.

Kvällen fortsatte med tvättstugan och chill. Jag är ju inte alltid den roligaste tjejen att hänga med! Alltså fredagskvällar är den kväll som jag har minst energi. Det är som jag släpper allt och energin går ut kroppen. Är någon likadan?

Lördagen kom och morgonen var lugn och skön. Vi fortsatte med tvätten och åt pannkakor. Riktigt nice. Därefter åkte vi till Bauhaus i Bromma för att titta på vilket trä och färg vi ska ha till vårt bord (wohoo)! Efter en stund blev jag hungrig och jag är har inget bra humör när jag är hungrig. Jag föreslog att vi skulle äta på Max och Mathias så förvånad ut att jag föreslog en lunch på en snabbkedja. Jag år iaf Crispy No Chicken, och den kan jag REKOMMENDERA! Så god!

Åt upp den så snabbt så hann inte ens ta en bild! By the way, hamburgaren är inte vegan då det är ägg i majonäsen. Dock får du den helt vegansk om du tar bort den, tadaaa!

Efter lunchen blev det lite shopping på Åhléns och Coop Forum, den ni! Mat ni vet, väldigt viktigt i vårt liv. Nä, men vet ni vad?! Jag har tagit så få bilder och känns tråkigt att slänga inlägget i trashen så ja, resten av helgen består av mat. Tack o hej! Hoppas ni gillar mat ändå!

Söndagen bestod av träning, frukost/brunch med pannkisar och kesobröd, jobb, promenad vid Kungsholmen/Hornsberg/Lindhagen, glass och Netflix-tittande på Crossfit Games -filmer.

Hur slapp, välbehövlig och god helg?

Lämna en kommentar

Annons
Annons