Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Hur ska man säga det här på ett bra sätt?

Hur ska jag börja och vad ska jag säga?
Såhär ligger det till.

I drygt ett år har jag fått vara en del av familjen på Hälsa & Fitness vilket har varit helt fantastiskt. Jag har fått vara med på en del äventyr, träffat nya människor och mitt bloggande har också blivit bättre under denna tid.

Det är nu dags för mig att utvecklas ännu mer inom blogging och därför kommer jag tyvärr att lämna Hälsa & Fitness för nya utmaningar (klyschigt värre). Jag kommer inte sluta blogga utan jag kommer att finnas här och skriva mer om träning, mat och om mig själv. Ni kan redan nu gå in på sidan för att läsa och se senaste abs-videon. 4 jobbiga magövningar tackar väl ingen nej till.

Hur som, STORT tack till Hälsa & Fitness och massa massa massa tack till er som går in på bloggen och följer mig. TACK TACK TACK!

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar