Beijer
Hälsa & Fitness
BeijersKitchenCharlotte tipsarRecept & Mat

Risentas härliga försommarlunch

Fredagar är allt bra dagar, håller du inte med? Min fredag har varit mycket bra och den startade såklart med jobb 07-11. Därefter åkte jag in till Miss Clara på Sveavägen där Risenta hade sin härliga försommarlunch tillsammans med matkreatören Diana Dontsova.

Väl på plats serverades tre stycken färgrika powerbowls som komponerats med Risentas senaste produktnyheter, Frösotto och Linsotto. De tre olika rätterna/bowls kan ni se nedan, Balance Bowl, Happy Bowl och Power Bowl.

Balance Bowl, gjord på frösotto med zucchini, sugarsnaps, jalapeno och avokado- & moringakräm.

Min favorit, Power Bowl. En linsotto med dijonmarinerad rödlök, picklad rödlök, polkabeta och björnbär. Nom deluxe.
Det här med dijonsenap, farligt värre, så gott!

Happy Bowl, en frösotto på kokosmjölk, mango, morötter och chili

När lunchen var över fick vi med oss en härlig goodiebag med nyheter från Risenta. Längtar efter att äta frösotto och linsotto. Det kommer gå hem hos oss. Vi älskar att testa på nyttiga nyheter och speciellt när det kommer till middagsmat.
Det var inte bara mat som låg i goodiebagen utan även snacks i form av rawliknande bollar samt wasabi- cashewnötter.

Mina favoriter blev Wasabi Cashew. Jag var tvungen att lägga undan påsen för att inte äta upp alla på en gång. Vill att Mathias också ska få smaka på dessa godbitar såklart.

Kan verkligen rekommendera wasabinötterna! Jag är ju iofs en sucker när det kommer till wasabi och även till cashewnötter så ni kan ju bara tänka er hur mycket jag gillar dessa nötter. Självklart gillade jag frösotton samt linsotton som jag fick till lunch och längtar till veckans middagar. Yay!

Lämna en kommentar

Annons
Annons