Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Naked Glowga

I fredags förra veckan blev jag inbjuden av Josefine på ett superhärligt event, nämligen Naked Glowga. Och nej, vi var inte nakna, vilket man kanske tror när man hör namnet. Det var nämligen så att Josefine höll i ett Glowga-pass (yogapass) i samarbete med Naked Juice. Glowga innebar att vi utförde yoga i ett mörkt rum med UV-lampor. Gör er nu beredda för ett bildregn från fredagens Glowga.

Lite innan kl 16 på fredagen mötte jag upp Moa vid Skanstull. Vi promenerade bort till Skanstullsbron, närmare bestämt “Under bron” där eventet ägde rum. Väl på plats träffade vi på andra träningsprofiler, influencers och bloggare och det var nu dags att dekorera våra tröjor som vi skulle ha på oss under passet.

Alla var sjukt ambitiösa och målade väldigt fint på tröjorna. Även då jag inte gillar att pyssla tycker jag att det var en väldigt rolig idé att göra någonting innan själva yogan satte igång. Då hade man chansen att prata med de andra som var där.
Visst blev bananen fin? Tröjan behöver vi däremot inte kommentera. Hur som, nu ska jag berätta om själva yogapasset, eller jag menar glowgapasset.Vi startade passet med “Shaking” vilket är en aktiv meditation och som ni ser på bilden nedan hade vi ögonbindel på oss. Jag har aldrig testat på det tidigare i mitt liv, men jag tycker det var helt okej. Absolut, visst känns det märkligt att bara stå och skaka, men efter ett tag glömmer man bort det och lever bara här och nu. Ganska coolt faktiskt.
Efter Shakingen körde vi Josefines flow-yoga, vilket var så skönt. Jag älskade att det var bra låtar som jag kände igen under passet. Det gjorde det hela så mycket bättre!Moa och jag avslutade sedan yogan med uppgående hund-poser framför den fina inredningen.
Kvällen avslutades sedan med en fantastisk vegansk trerätters middag på resturang Växthuset. Jag säger bara, nom nom nom! Det var otroligt trevligt och gott. Jag låter bilderna tala för sig själva.
Tack Josefine och Naked Juice för en fantastisk härlig och trevlig fredagskväll. Det kunde inte ha blivit bättre. Träning, mat och härliga människor.  

FOTO: Matilda Kjell

Lämna en kommentar

Annons
Annons