Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

I veckan åker jag till Åre!

Vet ni vad? På torsdag flyger jag på en snabbvisit till Åre. Det ser jag verkligen fram emot även då det kommer vara två dagar med ett fullsmockat schema. Det är nämligen så att jag ska på ett pressevent för SATS nya träningscenter som kommer att ligga i anslutning till Holiday Club i Åre. Hur kul som helst!

Under tiden i Åre kommer vi att få testa på SATS nya gruppträningsklass, LegDay och vi ska även få testa på SUP Yoga. Ahhh, har aldrig testat på det och jag är så peppad inför detta. Utöver dessa två träningsformer ska vi även köra andra utomhusaktiviteter. Det gäller att packa ner varma kläder också vilket jag inte har så mycket ut av, typsikt! Det ska nog gå bra iaf.

Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt under torsdagen och fredagen, men annars kommer nog ett längre inlägg på söndagen.

Bilderna ovan är från Holiday Club från träningseventet WorkOut Åre som jag var på för några år sedan. Jag älskade inte bara träningen utan även naturen. Riktigt vackert, eller hur?

Lämna en kommentar

Annons
Annons