Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Desto mer jag lär mig inom träning…

…desto mer inser jag hur lite jag kan. Därför älskar jag att lära mig mer och mer inom kroppen, träning och hälsa. Ett fantastiskt intressant ämne som aldrig blir tråkigt, tvärtom. Jag älskar att läsa om ämnena och att gå på utbildningar är det bästa som finns. Du lär dig så mycket från andra personer inom yrket genom diskussioner och erfarenheter. Samtidigt som man lär sig från andra lär man sig mycket om sig själv med.

I november har jag två nya utbildningar som ska prickas av. Den första är utbildningen, Eleiko Functional Trainer Stage 1, som är redan i början av november och jag ser jättemycket fram emot den. Tror vi kommer gå igenom vissa saker som jag redan kan, men jag är 100% säker att det kommer vara lika mycket nytt. Jag vet att vi ska lära oss om löpteknik och det ser jag verkligen fram emot.

Den andra utbildningen är Kostrådgivare på Paulúns som jag tidigare redan nämnt. Min höst kan nog inte blir så mycket bättre. Jag har en massa roliga saker att se fram emot och jag ska försöka njuta så mycket jag bara kan. Det säger min vän, Sara, att jag måste göra. Ja, att njuta av det som faktiskt händer runt omkring mig. Att stanna upp och njuta. Det är inte så lätt faktiskt. Jag tänker hela tiden på nästa steg, men jag har blivit mer medveten om att stanna upp och njuta av min tillvaro.

telefonplan_charlotte

4 kommentarer

    1. Hej hej!
      Du får nog vara lite mer specifik i din fråga, med tanke på vad? Menar du östrogen? Under någon speciellt tid?

Lämna en kommentar

Annons
Annons