Beijer
Hälsa & Fitness

Tänk att få starta veckan på det här sättet som jag fick göra idag. Redan klockan 8:30 mötte jag upp min vän, Felicia på Södermalm för en frukostdate. Okej, helt ärligt, jag kom lite sent för att det var förseningar på tvärbanan. Jisses, vad mycket folk det var på både tvärbanan och tunnelbanan. Jag har nog bivit ganska bortskämd med att kunna gå till jobbet och inte trängas med en massa andra människor. Jag har glömt bort hur det känns, men blev påmind idag då, helt enkelt.

Nåväl, nog om det. Felicia och jag gick bort till Pom & Flora på Bondegatan för en fantastisk frukost. De har otroligt många frukostalternativ att välja på, men till slut bestämde jag mig för en Overnight Oat med chiafrön, björnbär, granola, jordnötssmör och en kaffe till det. Riktigt nöjd med mitt val.

Varför har jag inte ätit frukost här innan? Kanske för att det är andra sidan stan för mig, men ändå. Jag har tidigare bara ätit lunch där då jag jobbade i närheten av Pom & Flora. Kan rekommendera deras luncher med, otroligt goda.

När jag äter frukost handlar det inte enbart om vad det är för någonting utan även hur de lägger upp frukosten och vilket porslin de använder. Jag älskar märket House Doctor, så efter frukosten med Felicia begav jag mig direkt till R.O.O.M för att köpa porslin från House Doctor. Undra om de har något samarbete. Det kanske inte bara är jag som drar direkt till R.O.O.M och köper på mig porslin efter en frukost hos Pom & Flora, hehe.

Vet ni vad jag unnade mig mer denna måndag? Ett superroligt pass på Sportpalatset, Hi-Intensity. Om ni inte har testat det måste ni verkligen göra det. Idag fick vi köra chins, box jumps, rodd, höga knän på tjockmatta, burpees och en massa andra jobbiga övningar. Kan ju nämna att min kropp var ganska öm från gårdagens pass, men det gjorde inget då det var sååå roligt! Längtar redan till nästa måndag och då ska jag få med mig Mathias så ska vi kämpa tillsammans!

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons