Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Smoothie bowl

God morgon måndag, hoppas ni är laddade för en ny vecka! På måndagar har jag alltid sovmorgon, eftersom att jag jobbar så sent på kvällen sen. Ganska skönt med sovmorgon faktiskt även då jag föredrar att börja tidigt och sluta tidigt. Snart kommer ett sådant schema med för mig. Det gäller att starta veckan på bästa sätt. Idag blev det smoothie bowl med en massa gott i som färska hallon, blåbär och jordgubbar, chiafrön, kokos och nötter. Visst ser det gott ut? Smoothien är gjord på banan, mango, hallon, havredryck och lite vaniljprotein. Sjukt mättande! Så nu är jag fylld av energi och redo för en ny vecka.

Hur som, denna vecka är fullspäckad med roligheter utöver jobbet. Ska på pressträff för SATS nya gruppträningsklass som heter Off-Piste. Det är en perfekt klass till dig som vill förbereda dig inför skidsäsongen och till dig som vill få starkare ben. Tror att det kommer bränna till riktigt ordentligt i benen under klassen. Självklart kommer jag berätta allt om Off-Piste till er i veckan. Sedan ska jag även på ett morgonevent på onsdag som jag ser fram emot.

Det märks att hösten är här för även helgen kommer vara fullspäckad med tvådagars-utbildning på SAFE Education. Det ska bli spännande och väldigt kul. Sist jag var i safes lokaler var för över ett år sedan så nu är det dags igen 🙂

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons