Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Sprungit i färgat majsmjöl

Idag som ni redan vet har jag spenderat lite av min söndag på Södermalm där jag “sprungit” i fem kilometer under loppet, The Color Run. Sara hade vunnit biljetter och bjöd med Felicia, Iza och mig på det. Fantastiskt kul med en massa färg som sprutades runt överallt och det var förvånansvärt lätt att komma undan all färg med som sprutades ut vid varje kilometer. Det bästa av allt, det var superlätt att få bort färgen. Tur för mig som hade tyckt det varit ganska pinsamt att åka hem rosa på tvärbanan. Nu såg jag bara lite lätt generad ut efter den rosa färgen på kinderna.

Loppet i sig, det var svårt att ens kunna springa. Det blev typ powerwalk eller lätt jogg sicksackandes runt alla som deltog. Det här var och är ett lopp för ALLA och därav kan man inte riktigt ge allt. Jag skulle kunna säga att vi var nog en bland de äldre på stället.

Det här är ett perfekt lopp för de som är mellan 13-25 år typ. Det är ju mycket ståhej nere i Tantolunden och jag hade älskat det om jag vore femton.

Även fast jag är tjugoåtta år tycker jag också det var kul såklart.
Det bästa av allt var att göra det med mina fina vänner <3

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons