Beijer
Hälsa & Fitness
Personligt

Happy Monday


Jag älskar måndagar och speciellt när solen skiner som den gör idag. Det var lätt att gå till jobbet idag även då klockan bara var 06:30 när jag klev ut från dörren. Det blev en skön morgonpromenad med låten Holy Grail i öronen. När två musikgenier som Justin Timberlake och Jay-Z gör en låt tillsammans kan det inte bli annat än succé, eller hur?

Morgonen på jobbet började med en klass för fotbollstränare till BP. Jag har dem varje måndag och fredag vilket är superkul! Idag gick jag igenom explosivitet och la upp en program till dem. Det var jättekul, eller såklart jag tyckte det för jag älskar explosivitet.

Nu har jag en “liten” rast fram till 12 och därefter blir det jobb fram till 20:00. Happy Monday!

 

Tags : måndag

Lämna en kommentar

Annons
Annons