Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Jag är här

13151383_10153436128676433_6444498002172225903_n Jag har inte glömt bort er. Jag har bara haft en riktigt intensiv helg. 

Under lördagen och söndagen befann jag mig i Sundbyberg med 16 andra PTs från Sats. Vi gick på en utbildning som heter “Coaching Course”. En utbildning som jag tycker att fler borde gå på.

Jag har lärt mig väldigt mycket som är användbart både i mitt yrke och i min vardag, fått upp ögonen på ett helt annat sätt på vad coaching faktiskt är. Första dagen var det mycket teoretiskt blandat med praktiskt fast vi satt ner hela dagen vilket jag inte är van vid. Den andra dagen fick vi röra på oss och praktisera det vi hade lärt oss under dag 1. Det kan ni se på bilden ovan som jag lånat från vår trainer Christel. Där jobbade vi praktiskt med att en var kund, PT och observatör, och roterade så att alla fick testa på de olika rollerna.

Jag är riktigt nöjd med helgen även då jag missade det fina vädret och Fitnessgalan. Jag hade så gärna velat gå på den, men, men jag var ju där alla tre dagar förra året så det fick väl räcka.

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons