Beijer
Hälsa & Fitness

burpees_beijerbeijer_c_burpeesburpees_c

Burpees, en slags hatkärlek, inte sant? Jag kan helt ärligt säga att jag älskar Burpees. Jag älskar att du kan tävla mot mig själv hela tiden och jobba explosivt med hela kroppen. Perfekt uppvärmning, eller som nu när jag har myror i brallan efter en lång dag i skolbänken. Några burpees på det så är jag normal igen.

Idag har jag varit på en utbildning inom coaching, från kl 09 till 17 idag har jag mestadels suttit ner vilket jag inte är van vid. Dock har denna dag varit otroligt intressant och det jag lärt mig är väldigt andvändbart både i mitt yrke och i vardagen. Imorgon fortsätter utbildningen, men då mer praktiskt, jippiii!

Hur som, nu ska jag se hur många burpees jag lyckas med under en minut och sedan ska jag ladda om inför morgondagen. Kan bara tillägga att om jag ska köra burpees under en minut hoppar jag inte så högt som på bilden. Det går ju några extra sekunder under det hoppet, det går inte.

 

Hur många burpees fixar du på en minut?

 

Tags : burpees

Lämna en kommentar

Annons
Annons