Beijer
Hälsa & Fitness
Artiklar

Vett & Etikett på gymmet

sportamore_charlotte_beijer

I veckan blev jag intervjuad av gulliga Beatrice från Sportamore. En del av intervjun handlade om Vett & Etikett på gymmet. En ganska viktig del då gymmet är en offentlig plats där allt inte bara handlar om dig, utan det finns fler personer på gymmet som man faktiskt behöver ta hänsyn till ibland, eller hur?

Om du är osäker på vad jag menar, tycker jag att du klickar in här för att läsa hela intervjun/artikeln om regler vi bör bli bättre på att följa inne på gymmet. Kan även nämna att svettas ska du göra på gymmet och om du luktar lite svett är det ingen biggie. Jag kramar svettiga människor varje dag, men då är det färskt svett…

Ska inte babbla för mycket här, utan in och läs på Sportamores hemsida.

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons