Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Träna rumpish

hip_thrust launges träning_beijer

Idag fick jag äntligen träna, wohoo! En helg utan träning känns verkligen, så dagens pass såg jag verkligen fram emot.
Började dagen med dynamisk rörlighet med BPs tränare. Även fast jag tränar dem, tränar jag med. När klassen var slut var jag klar med min uppvärmning och då gick jag och körde ben, rumpa och mage.

Började med knäböj. Till en början blev det lite front och sedan blev det back squat. Direkt efter körde jag hip thrust. Älskar den övningen. Får en sådan sjuk bra kontakt med mina sätesmuskler. Sista benövningen var utfall i smith-maskinen och den tar ju bra den med. Avslutade sedan passet med olika magövningar vilket var superskönt. Åh, vad jag älskar att träna. Längtar redan till morgondagens träning!

Lämna en kommentar

Annons
Annons