Beijer
Hälsa & Fitness
Recept & Mat

Sista frukosten

propud_bananpannkakor_charlotte_beijerbananpannkakor_charlotte_beijercharlotte_beijer_proteinbrödproteinbröd_charlotte_beijer

Så, då var det söndag med världens fetaste söndagsfrukost såklart. På söndagar brukar vi alltid lyxa till det med sovmorgon och långfrukost. Så blev det inte riktigt imorse, ingen sovmorgon och ingen långfrukost, men lyxfrukost blev det. Vi gjorde iordning bananpannkakor med propud, färska jordgubbar, varma hallon, kokoschips och cashewnötter. Till det blev det även proteinbröd med smaskiga pålägg till. Yummy in my tummy.

Idag var det även min sista frukost på minst en månad. Imorgon går jag över till periodisk fasta. Egentligen ingen big deal, men för mig är det faktiskt det. Jag menar, tänk, jag ska sluta äta det där goda som är på bilderna. Ska bli spännande att se hur jag kommer reagera med tom mage under 16 timmar. Tur att jag sover många av timmarna iaf.

Nu kommer säkert några på min instagram bli lättade att alla dessa frukostbilder kommer försvinna för ett tag, men istället kanske det kommer massa middagsbilder istället, vem vet!?

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons