Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Kosttillskott

better_you_beijer

Jag har en liten gömma här hemma. I ett skåp finns nästan alla mina kosttillskott som jag använder i olika perioder av mitt liv. Vill bara nämna en sak innan jag fortsätter, KOSTTILLSKOTT, betyder ett tillskott utöver den mat du äter. Du ska aldrig ersätta din kost med tillskott. Kosttillskott är inget du behöver tillsätta om du inte har ett syfte med det.

Hur som helst, jag använder vissa kosttillskott i olika perioder i mitt liv. På hösten och vintern använder jag D-vitamin. Det gör mig så mycket piggare och gladare under årets mörka tider. Whey och BCAA är proteintillskott jag tar när jag behöver efter träning innan min måltid.

Måste även hylla Betakaroten från Better You. Jag började använda betakaroten förra året, två veckor (vilket är sent, bör användas 1-2 månader innan) innan min resa till Spanien. Jag hade jobbat hela sommaren och var vit som ett spöke, men ville testa betakaroten iaf innan resan för att se om något hände. Under resan hade jag 30 i solskyddsfaktor som jag smörjde in mig med hela tiden, MEEEEN blev brun på en gång iaf. Helt fantastiskt!

Nu när jag ska börja med periodisk fasta kommer jag tillsätta kosttillskott i min kost. Bästigaste och snällaste Stefan från Better You hjälper mig med BCAA. När jag kommer träna på fastande mage behöver jag ett intag på 10 g BCAA, eftersom att det har en stimulerande effekt på proteinsyntesen.

Nu låter det här som ett sponsrat inlägg, men det är det verkligen inte. När jag är i behov av kosttillskott använder jag mig av deras produkter. Deras produkter svarar på det jag är ute efter då de arbetar utifrån ett holistiskt friskvårdsperspektiv.

Använder du kosttillskott? Vad för något? Och varför?

 

 

Tags : kosttillskott

Lämna en kommentar

Annons
Annons