Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Parövningar

beijer_drakendraken_beijerpushup_beijerparövning_beijersit-ups_beijerbeijer_situp

Som jag skrev igår diskuterade Jonathan och jag om olika funktionella parövningar som finns att utföra. Varför vi helt plötsligt började diskutera om det var pga att jag såg på Safe Educations instagram om en tävling, att vinna en tauff-utbildning. Det man behövde göra för att delta var att lägga ut en parövning och hashtagga. Jag älskar tävlingar och vinsten är jag såklart riktigt intresserad av. Det var en självklarhet att vara med och tävla. Jonathan var inte svår att övertala, det var bara och köra.

De funktionella parövningar vi körde på igår var:

  1. Draken och hög planka. Ena personen står i en hög planka och den andra utför övningen draken, men håller händerna runt om smalbenen på personen som står i en hög planka. Utför 8 reps på vardera ben, och därefter kan ni svischa. Kan bli tungt att stå i plankan allt för länge 😉
  2. Armhävningar tillsammans. Dock jobbigare för den person som står underst, men ett kul alternativ.
  3. Sit ups hela vägen upp. Jobbigt för båda parterna då den som håller i smalbenen får jobba med motståndet från personen som utför sit-ups hela vägen.

Hoppas ni gillar övningarna, och önska oss lycka till i tävlingen.
Vi vill så gärna vinna!

Lämna en kommentar

Annons
Annons