Beijer
Hälsa & Fitness

bananpannkakor_beijer_charlotte charlotte_beijer_bananpannkakor

Mina morgnar på helgerna brukar se ut som på bilderna ovan. Det är bananpannkakor i stora lass och ibland proteinbröd, som imorse.

Jag är ju barnsligt förtjust i pannkakor och har alltid varit det. För några år sedan då bananpannkakorna kom till världen blev jag helt frälst och lagade dem så ofta jag bara kunde. Idag blir det endast bananpannkakor under helgen, man måste ju variera sin frukost. Vill ni veta en konstig sak? Jag har aldrig lagat en riktig pannkaka i hela mitt liv. Jag vet inte ens hur man gör. MEEEN, inget jag saknar heller iofs.

Till mina bananpannkakor idag hade jag yoghurtkvarg (eller heter det kvargyoghurt?), jordgubbar, kiwi, cashewnötter, kokoschips, päron och jordnötssmör.

 

Nomnom på hög nivå. Håller du inte med?

Lämna en kommentar

Annons
Annons