Beijer
Hälsa & Fitness
Personligt

I skrivande stund

1345protein_kanelbulle

I skrivande stund sitter jag hemma, dricker kaffe och äter på en protein-kanelbulle från gårdagen. Det känns lite i biceps efter träningen igår. Min kollega visade mig hur man får ut mest av biceps curl, och vad ska jag säga? Han lyckades visa rätt, för det känns som sagt.

Nog om biceps, jag älskar kanelbullar, bara så att ni vet. Det är samma sak som med pannkakor. Det är barnsligt gott. Skulle kunna äta hur många som helst faktiskt. Som tur är har jag upptäckt ett litet mer nyttigare recept på kanelbullar som jag kommer dela med mig av ikväll eller imorgon.

Då är det söndag igen och helgen ha bara svishat förbi, håller ni inte med? Jag har haft en jätteskön och lugn helg. I fredags efter jobbet hängde jag med min syster och med hennes barn (3 st), jag ska berätta mer om det sen i ett annat inlägg. Det behövs ett helt inlägg för det.

Igår var det jobb som gällde. Efter jobbet stannade jag kvar och körde på egen träning, som ni redan vet. Det var jättelugnt på gymmet vilket var superskönt. Det var inte biceps i en timme utan tränade även rygg, axlar och lite bröst.

Kvällen spenderades med en massa plockmat med Mathias, och även där slank en kanelbulle ner…

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons