Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVardag

En update kring min träningsdag igår

Min gårdag gick i träningens spår. Det blev verkligen en hel dag med bara träning, vilket inte händer varje dag direkt. En riktig träningsdag med andra ord (och det känns idag).

Morgonen startade redan 06:45 då jag befann mig på boxen vid Surbrunnsgatan för ett pass med Carl-Henrik. Han är rörligheten himself så det blev ett ordentligt rörlighetspass där både styrka, kroppskontroll och rörlighet var i fokus. Superkul, tung och intressant, sammanfattar jag vår träning. Nästa gång är det jag som bestämmer pass och då blir det svettigt! Här nedan ser ni iaf när jag försöker gå ner i spagat. Kroppen har en del att förstå innan jag kommer enda ner.Efter vår träningsdejt var det dags för nästa dejt. Jag mötte upp min syster för ett kort ryggpass. När hon avslutade passet med några rehabövningar körde jag några magövningar. Kan ju nämna att jag inte sover på bosubollen utan det var så att min mage höll på att dö av magövningen. Så jag chillade lite grann innan det var dags igen, haha.
Kvällen avslutades med Adidas Runners. Det blev en löptur på 6 km för mig innan jag fick umgås med det bästa gänget i stan, Adidas Runners Stockholm Crew <3 Så idag har jag en riktig återhämtningsdag minus sovmorgon. Återhämtningsdagen idag har sett ut så att jag jobbade på morgonen och därefter har jag nog ätit mest hela dagen, vilket i grund och botten beror på att jag är såååå trött. Det är också därför dagens inlägg kommer upp så sent. Jag har tänkt hela dagen att jag ska blogga, men har inte riktigt kommit till skott förrän nu.

Jag är ledsen för en kort uppdatering här, men jag kommer somna vilken sekund som helst. Skriver mer imorgon när jag har energin på topp.

 

 

Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer

Lämna en kommentar

Annons
Annons