Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaLivsstilMatTräning

En fredag med bootcamp och frukost

Dagen igår startade med att min klocka ringde 04:55. Jisses, det enda jag ville var att stänga ögonlocken och somna om. Den känslan varade i ca 30 sekunder, därefter hoppade jag upp från sängen, tog en dusch, en kaffe, packade ner smoothie:sarna och begav mig till bussen som skulle åka 05:30 hemifrån mig till Kungsholmsgatan där jag har mitt bootcamp.Fredag betyder bootcamp, som sagt, med ett gäng grymma tjejer. Det är galet hur snabbt veckorna har flugit förbi. Nästa vecka är det sista veckan med dessa tjejer. Därefter blir det ny period av bootcampet med både nya och “gamla” deltagare. Ser fram emot att det blir en till period!

Hur som, igår efter träningen bjöd Clarion Amaranten oss på frukost. Hur gulligt som helst, och framför allt GOTT!
Vi var fem tjejer plus jag som fortsatte morgen på Amaranten. De har ju så mycket gott där. För mig blev det soyghurt, apelsiner, kaffe och en smörgås. Nomnomnom! Det mysigaste var att hinna prata med de tjejer som var med. Jag hinner sällan få tid att prata med dem, vilket är synd därför njöt jag av gårdagen tillsammans med dem.
De andra tjejerna åt omelett, pannkakor, våfflor och massa annat härligt. Det fanns väldigt väldigt mycket gott att välja på!
Tänk om varje fredag kunde starta såhär liksom! Det kommer granterat bli fler frukostar på Amaranten, och på måndagar har de “Brekkie On Mondays“, och då kostar bufféen 135 kr. Riktigt bra!

Hoppas ni också hade en bra fredag och får en mysig helg!

 

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons