Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – Driftstopp, sjuk och gröt

Det är måndag och vecka 40. Vet ni vad det betyder? Jo, det är bara 12 veckor kvar på året. What!? 12 veckor kvar av 2019. Jag tycker det här året har varit sådär, inget år som går till minne direkt. MEN det här är ingen årsresumé utan det är ju veckans lista- nu kör vi!

VECKANS MÅENDE
Så less på att jag fortfarande varit sjuk. Denna förkylning har inte velat ge med sig, och det kan ju bero på att jag har jobbat och flängt omkring i veckan. Hoppas innerligt att förkylningen kan försvinna nu. Jag vill så gärna träna!

VECKANS BÄSTA
Fredagens frukost med bootcamp-gänget. Så mysigt så! Ni kan läsa mer om frukosten här.VECKANS ROLIGASTE
I torsdags var jag på Gröna Lund med några vänner. Det var så kul! Det kändes som jag skrattade konstant under hela kvällen. En sak som inte var lika kul var att det blev driftstopp på Vilda Musen, så alla vagnar stannade i bergodalbanan. Mathias och jag satt i en av de fyra vagnarna. TUR nog hade vi hunnit åka hela banan och hade precis kommit in när det blev stopp. Så vi satt fast på ett säkert ställe, men stackarna som satt fast där ute i en uppförsbacke eller nedförsbacke. Jag hade fått men för livet om det hade hänt mig!

VECKANS TRÄNING
Ingen träning alls, buhu! Saknar träningen sååååå mycket, men snart så!VECKANS GODA
Gröt! Jag älskar gröt och speciellt nu när det börjar bli lite kallare. Det är så gott med något varmt då, och då är gröt perfekt!VECKANS SERIE
Har ni sett Fartblinda? Om inte, gör det! Det är helt klart min favoritserie just nu! SE DEN!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Lämna en kommentar

Annons
Annons