Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilTräningVardag

Stafesten för UNICEF 2019

Foto: Ryno Quantz

Igår fick jag vara med om något för första gången. Det var nämligen första gången jag deltog i en stafett (förutom den stafetten i skolan på ca 200 meter, hehe).

I går bjöd Lisa med mig till Stafesten för UNICEF. Vi fick förmånen att delta i UNICEF Sveriges stafettlag och det kändes väldigt fint att få representera UNICEF i löpspåret. Alla som var med och sprang Stafesten var med och bidrog i kampen för att skapa en bättre värld för alla barn, vilket är så fint.Personligen springer jag alltid bättre och sporras mer när jag vet att loppet är för en god gärning, som igår handlade om att få bidra i kampen för att skapa en bättre värld för alla barn❤️

Foto: Ryno Quantz
Foto: Ryno Quantz

Vi var ett lag på fem personer där vi skulle springa 5 km var. Jag var den första i vårt lag som sprang. Första kilometern var lite seg då det var en del folk, men därefter fick jag upp ett bra tempo. Det var en riktigt fin kväll och jag njöt av varje löpsteg tills jag kom till sista kilometern. Där blev det lite psykiskt jobbigt då det var många som hejade längs banan och jag trodde hela tiden att jag snart skulle vara vid mål.

Till slut kom jag in på en tid på 24 min, vilket jag var väldigt nöjd med. Ni ser ju på bilden ovan hur trött jag var efter mina 5 km, haha. Inte de mest charmigaste bilderna, men det är så jag ser ut när jag sprungit- glad och trött!

Ett stort tack till UNICEF Sverige och Marathongruppen för att jag fick vara med under gårdagens Stafesten. Det var en fin sensommar-kväll och jag ser redan fram emot nästa år.

Lämna en kommentar

Annons
Annons