Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

VECKANS LISTA – Veganska pannkakor, träning och häng med vänner

Veckans lista är här. Veckan som varit har varit superbra, vilket har varit bra då jag har en riktigt jobbig jobbvecka framöver. Det är min sista jobbvecka innan SEMESTER! Ser fram emot tre veckors ledighet! Nåväl, nu kör vi veckans lista!

VECKANS MÅENDE
Riktigt bra! Det enda som är problemet nu är att jag har järnbrist, och det är verkligen tråkigt. Så fort jag hoppar eller gör något blir jag riktigt andfådd.

VECKANS GODASTE MÅLTID
Som vanligt har jag ätit en hel del gott. Älskar mat! Testade på två olika sorters veganska pannkakor i helgen så helgfrukosten kan vara veckans godaste måltid.VECKANS JOBB
Nu börjar det kännas att sommaren är här. Hade nästan inga PT-kunder, men kunde därför lägga mer tid på annat jobb.

VECKANS BÄSTA
Att jag hann med en del träningspass och att jag fått hänga med mina fina vänner. Har hunnit med promenader, brunch, kvällshäng, träningsdejt och lunch med vänner. Det är sådan lyx för mig!

VECKANS TRÄNING
Det blev fem träningspass under veckan som gick. Vissa pass blev bättre och andra sämre, hehe. En del ben och rygg blev det.

VECKANS MYSIGASTE
Det var nog under lördagen då jag fick träffa en massa fina vänner. Först brunchtjejerna och på kvällen träffade jag några vänner från gymnasietiden. Så mysigt!

VECKANS MEST LIKADE BILD
Denna bild fick mest likes på Instagram under veckan.

Lämna en kommentar

Annons
Annons