Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Känns det som att jag har världens bästa dag

Idag känns det som att jag har världens bästa dag. Jag började morgonen med Workout Routine Boot Camp och jag måste verkligen säga att jag har de grymmaste deltagarna. Jag säger det ofta och jag menar det också.

Efter morgonens Boot Camp satt vi kvar några stycken och snackade och tog det bara lugnt. Jag hade fått flera avbok från mina kunder och därför kunde jag ta det lugnt och unna mig ett träningspass på gymmet med. Väl på gymmet blev det ett överkroppspass. Det var verkligen skönt och det känns redan i ryggen.

Nu sitter jag vid mitt bord med en kopp kaffe och jobbar igenom utvärderingar och justeringar i kosten för mina kostklienter. Älskar verkligen att hjälpa folk både med kost och träning. När det kommer till kostrådgivning och kostscheman är det en del som tror att det är en massa NO NOs, men så är det inte. Med små justeringar kan stora förändringar ske.

Det har faktiskt varit en dröm jag haft. Att få hjälpa folk med kosten (och nu lever jag drömmen). När jag var yngre tänkte jag först utbilda mig till dietist, men sedan kollade jag upp hur dietister jobbade och blev avskräckt. Jävligt dumt av mig då man faktiskt väljer hur man vill jobba med sin kunskap i framtiden. Nåväl, det har ju gott bra för mig ändå. Jag utbildade mig till kostrådgivare istället och ska vidarutbilda mig mer inom det längre fram.


Nu ska jag jobba vidare här innan kvällens föreläsning “Hjärnstark”, woho!

Lämna en kommentar

Annons
Annons